Om oss

Livspusslet. Finns det något ord som är så välanvänt som det idag – och på ett så negativt sätt? Trots att vi idag har fler hjälpmedel än någonsin tidigare så har vi ändå svårt att få vardagen att gå ihop med arbete och fritid.

Det är problematiskt. Många känner en stress, en otillräcklighet och upplever att vardagen blir en kamp snarare än en njutning; man befinner sig i ett ekorrhjul som snurrar allt fortare och där det inte finns något ändstation. Det här vill vi ändra på. Vi vill att vardagen ska bli en njutning och mer värdefull för familjer runt om i Sverige. Det ska vi göra genom att skriva intressanta artiklar om den hjälp som finns – städning i hemmet, Rot-avdrag för renoveringar, tekniska lösningar och så vidare – samt om hälsa och välbefinnande.

Hur mår du? Det är en fråga som ofta ställs, men där svaret aldrig blir riktigt ärligt. Många mår sämre än man vill visa. Återigen så handlar det om en stress och en press. Vi vill visa vägar till hur du kan komma igång med träning, med att äta lite nyttigare och hur du exempelvis genom vård – tandläkare, skönhetsingrepp och annat – faktiskt kan må lite bättre.

På den här sidan kommer vi att blanda mellan ren fakta och mellan inspirerande tankar och idéer. Det leder förhoppningsvis till att även du kan hitta den där pusselbiten som gör livspusslet komplett.