Så kan du sälja bil i Stockholm utan att behöva hantera knäppisar

Att sälja bil på annons i Stockholm kan vara en riktig knäppismagnet. Slipp bekymren med folk som ringer och sälj till en riktig bilhandlare istället.

Du som försökt sälja bil på Blocket vet vad det innebär. Problem. Nästan bara problem. Folk ringer ta dig sjutton mitt i natten och ställer frågor om besiktning och tryck i däcken. Allt du ville var att bli av med bilen. Nu vill du bli av med 99,9 % av jordens befolkning också.

Det är faktiskt lätt att bli lite folkilsk när man lägger ut saker till försäljning på annons. De goda nyheterna är att du faktiskt inte behöver göra det när det kommer till att sälja bil i Stockholm. Tar du kontakt med en bilhandlare kan du nämligen sälja direkt till dem i stället för att behöva lägga ut ditt mobilnummer på internet.

Därför vill du inte sälja bil på annons i Stockholm

Särskilt i en storstad som Stockholm kan det vara skönt att sköta sina bilaffärer lite mer professionellt. Stan är full av knäppisar, och många verkar faktiskt ringa på annonser utan att ha den minsta lilla avsikt att faktiskt köpa bilen.

Dessutom kan du känna dig trygg med att ett företag vars verksamhet går ut på att köpa och sälja bilar kommer ge din bil en rimlig värdering. Självklart köper de din bil med avsikten att sälja den vidare med vinst, men du slipper i alla fall skambuden som kommer in på ditt mobilsvar vid illa valda tillfällen på dygnet. Läs mer om att sälja bil på denna sajt: säljabilstockholm.se