Markiser i Göteborg skyddar och pryder

När solen öser ner sitt varma ljus vill man inte sitta inomhus, utan längtar ut i värmen. Men att sitta i starkt solsken för länge är varken bra eller skönt. Då kan markiser skydda mot hettan.

Det är så lätt att bli sittande i det varma sköna solskenet när det äntligen kommer. Men risken då man sitter där det blåser lite, är att man inte känner värmen och hur det tar på huden. Havsnära städer och orter har dessutom lite salt i luften som gör att det glittrar till och bränner extra mycket.

Det är ju härligt att få sol i ansiktet men man skall inte sitta ute i direkt sol för länge. Det är skönt och avslappnat att sitta och äta, läsa eller bara umgås ute i friska luften men en altan eller uteservering kan bli för het. Man kan dock ändå vara utomhus om man sitter i skuggan.
Lösningen finns i en bra markis.

En markis ger skugga där man vill ha den

Markiser kan monteras på alla husväggar. De tillverkas i olika färger och blir till ett smycke på fasaden. På en altan ger markiser välbehövlig skugga. Man fäller enkelt ut den när den behövs och när solen försvunnit fälls den in och tar inte bort kvällsljuset.

Markiser kan också hindra solljuset från att komma in i huset, så att det blir svalare inomhus. Sol på fönster kan torka ut trä och målarfärg. Sol som kommer in kan bleka textilier. Markiser löser dessa problem och pryder samtidigt huset.