Verka utan att märkas

En tandreglerande åtgärd som inte syns och som är både enkel och lättanvänd kan ses som en dröm som är omöjlig. Kanske är det något man önskar ändra på men stoppas av tanken på tandställningen.

Om man tar och försöker vicka på sina tänder så märker man snart att de sitter som berg. Men ändå är det ganska lätt att få tänder att förflytta sig i munnen. Tänder som sitter för tätt kan flyttas isär och tänder som sitter för långt ifrån varandra kan flyttas närmare. Det finns även de som har tänder som inte följer en linje utan ser lite inkastade ut. Ett faktum som också gör att varje persons tänder är unika.

Stabil och trygg

Med hjälp av en tandställning kan man flytta tänder. Ibland kan det gå på kortare tid och ibland kan det ta lång tid. Men det är aldrig omöjligt. Däremot kan det ibland bli aktuellt att dra ut en tand eller två. Det beror på att det är käken som reglerar platsen för tänderna, och ibland kan det helt enkelt finnas för många eller för stora tänder för käken. Tandställningen är en tandreglerande åtgärd som först kan kännas väldigt konstig att använda sig av. Men det går ganska snabbt att komma dithän att man blir van. För de som använt tandställningar i flera år kan det kännas konstigt den dagen som tandställningen tas ut istället. Det kan även kännas lite ovant att ha den nya fina tandraden i sin mun. Vi tipsar att läsa mer om Invisalign på denna hemsida: invisaligngöteborg.se