Catering – när du själv inte orkar laga maten

Det finns de som tycker om att laga mat och så finns det de som avskyr att göra det. Men bjuda in till fest tycker nog de allra flesta om. Och tur är det väl då att man kan be någon annan laga maten.

Matlagning ses av många som ett nödvändigt ont, något som man bara måste göra för att överleva. Och när det gäller familjer där det ingår kräsna små barn, kan det vara något av en utmaning att få till en middag som alla tycker om.
Ska ni ha en fest där det kommer mycket folk och ni behöver bjuda gästerna på något? Det behöver ju egentligen inte handla om en stor måltid när det är bjudning. Det räcker gott om det serveras lite enklare tilltugg och smårätter.

Anlita en cateringfirma med brett utbud

Om ni är sådana som inte tycker speciellt mycket om att stå i köket och laga mat så kan ni anlita en firma som erbjuder catering istället. Det finns cateringfirmor som erbjuder det mesta inom matväg, både vegetariska rätter, veganskt och rejäl husmanskost.
Kika in hos Cicada till exempel om ni bor i Stockholm och behöver någon som kan hjälpa er med cateringen inför festen. Genom att anlita en cateringfirma får ni tid över till andra saker och kan slappna av när gästerna börjar äta maten. Om ni inte är speciellt bra på just matlagning, kan det vara en stress att veta att andra ska smaka på ens mat. Med catering slipper ni det.