Vem kan man lita på?

Hur kan du vara säker på att den flyttfirman du ser dyka upp på nätet är en du kan lita på? Hur hittar du en bra flyttfirma i den staden du bor i som både flyttar och tar hand om städningen åt dig?

Att boka en flyttstädning i Uppsala, om du tänker flytta därifrån, låter väl som en alldeles självklar sak. Men för alla är det inte det. En del människor ser hellre att de gör jobbet själva. De fejar och polerar dagarna i ända. Vad de inte tänker på är att om det skulle bli något klagomål så får de göra om allt tills den nya hyresgästen är nöjd. Ända från golvbrunnar till damm på tapeterna.Skulle du däremot anställa en firma som gör jobbet åt dig, ja då är det de som får ta hela ansvaret tills alla är nöjda. Det låter väl som en riktigt bra deal. Det bästa av allt är ju att tjänsten du betalar för går att dra av i deklarationen.

Vartän dina steg styr dig i världen

För att alla ska kunna bli nöjda och belåtna har Mäklarsamfundet tagit fram riktlinjer som alla har tillgång till. Där står det klart och tydligt vad som ska göras vid en flyttstädning. Följer du, eller det företag du anlitat, dessa riktlinjer kommer allt att bli till belåtenhet och det kommer inte att finnas något att klaga på. Steg för steg kommer du att kunna ta dig närmare ditt nya mål och en ny bostad.