Upptäck Stockholm med buss

En grupp på besök i Stockholm har mycket att välja mellan när de vill uppleva huvudstaden. När det gäller att ta sig fram är det en stor fördel att hyra en buss som man använder under besöket.

Niclas har tagit med sig sina anställda till Stockholm för att besöka en branschmässa. Alla anställda, närmare bestämt 40 stycken, har följt med på resan. Niclas vill gärna att personalen ska få lite extra aktiviteter. Året har varit tufft och han vill visa sin tacksamhet. Därför har han genom Ekman Buss hyrt den lyxiga bussen som kommer att vara transportmedlet de använder under vistelsen. Allt för att göra det så enkelt som möjlig för personalen.

Visa personalen tacksamhet

Ta kontakt med bussbolaget för att få information om bussarna. De finns bussar med olika antal platser beroende på hur många passagerare man är. Förutom att de kan erbjuda bekväma och även lyxigare bussar så har de andra tjänster. Varför inte ta en guidad tur i Stockholm stad. Guidad av en kunnig ciceron.

Bokar man bussen under hela vistelsen kan de lämna och hämta på förutbestämda platser. Det kan handla om att man besöker en mässa, besöka en restaurang eller gå på teater. Har man kommit till Stockholm med flyg kanske sista anhalten på resan är flygterminalen på Arlanda.

Tillsammans med bussbolaget gör kunden upp en plan för hur bokningen ska se ut. Troligt är att bussbolaget har en hel del intressanta tips för att göra besöket ännu mera minnesvärt för alla deltagare.